Markec obećao, biće još bolje!

Lazar Marković odigrao sjajan meč juče u Ivanjici.

FOTO: FK Partizan
Lazar Marković je svom kontu u Partizanu dodao još dva gola u novoj sezoni i to protiv Javora. Oba su lepa na svoj način, drugi posebno.

„Za nas je bilo najvažnije da smo nastavili niz posle pobede u 'večitom derbiju', jer je poznato da smo imali i malo vremena za odmor, a i posle takvih utakmica se oseća i mentalni i fizički umor. Šef je odlučio da neke igrače odmori, drugi su imali i male povrede tako da je bilo nekoliko promena na pozicijama, ali kao što ste videli svi su dobro odgovorili zahtevima. Nismo smeli da rizikujemo jer nam je sad svaki bod presudan”, rekao je Lazar Marković.

Odličnu igru je prikazala ivanjička ekipa u jučerašnjem meču.

„Javor je igrao otvoreno, ofanzivno i ima odličnu statistiku. Naš golman Stojković je imao baš dosta posla, nekoliko opasnih šuteva, ali je sve odbranio”, rekao je Markec.

Pohvale nakon utakmice su usledile Lazaru Markoviću.

„Što se mene lično tiče, hvala na pohvalama za ‘gol za TV špice’, ali najvažnije je da smo mi odneli tri boda kući. Osećam se dobro, forma se podiže iz utakmice u utakmicu i vraća se samopouzdanje. Bilo mi je teško kada sam promašio gol u utakmici sa AZ Alkmarom i zbog kluba, saigrača, navijača, ali nisam sebi dozvolio da me to demorališe, već naprotiv, još više sam se trudio. Radim, vežbam šut, realizaciju, nadam se da će biti sve bolje i bolje”, rekao je Marković za sajt crno-belih

Izvor: Sportske.net