Markecove čarolije u Ivanjici! (VIDEO)

„Parni valjak” ispred komšinice koja svoj meč igra od 19 sati.

FOTO: FK Partizan
U zaostaloj utakmici drugog kola Linglong Superlige Srbije, fudbaleri Partizana ostvarili su pobedu u Ivanjici gde su bili bolji od Javora sa 2:0.

Nakon nešto boljeg starta ekipe Javora i pokušaja Amanovića, Partizan je „dodao gas” u nastavku i uspeo da uspostavi terenski inicijativu.

Prvo je zapretio Vujačić, a to je bila uvertira za ono što smo videli u 26. minutu kada je Suma lepo proigrao Lazara Markovića koji je prilično lako savladao Lazovića.

Usledili su opasni napadi domaće ekipe, Stojković je morao da reaguje nakon udarca Petkovića, ali promene rezultata nije bilo.


Veoma raspoloženi Marković umirio je sve pokušaje domaćina iz Ivanjice u 75. minutu kada je sjajnim udarcem sa više od 20 metara ponovo savladao nemoćnog golmana i tako rešio svaku dilemu oko pitanja pobednika.

U nastavku je ritam igre opao, Partizan je imao još jednu priliku preko Lutovca koji nije uspeo da pogodi gol nakon centaršuta Miletića.

Nakon toga, izabranici Sava Miloševića su rutinski priveli posao kraju i zasluženo slavili nakon pobede u „161. Večitom derbiju”.

U igru je u finišu susreta ušao i član Javora Nikola Milošević, sin trenera Partizana Miloševića, imao je udarac ka golu Stojkovića koji ga je ipak sprečio u nameri da smanji rezultat.