Milošević spremio iznenađenje za derbi protiv Zvezde! (SASTAV) (FOTO)

Zaostatak od 4 boda prebacuje pritisak na naše fudbalere, koji moraju da jure pobedu i tako smanje bodovni zaostatak za ciganima!

FOTO: FK Partizan
Selidba sa evropskog koloseka na domaće zadatke i sledi najteži meč sa Crvenom zvezdom, a u Humskoj očekuju od 18 časova povoljan rasplet 161. „Večitog derbija”.

Partizan ima 4 boda manje i trener Savo Milošević se odlučio da izvede proverene adute sa planom da igraju napadački. Neće uslediti promene u odnosu na megdan sa AZ Alkmarom i dirigentska palica biće ponovo kod Izraelca Natha, a roviti Suma biće na klupi.

Nema dilema pozadi i uloga kapitena je kod Stojkovića sa standardnim saradnicima i četvorkom: Miletić, Ostojić, Pavlović i Urošević ispred kojih su Šćekić i Zdjelar.
Brzonogi Japanac Asano će najverovatnije utakmicu početi sa klupe, a na njegovom mestu će se naći mladi Filip Stevanović. Na levom krilu se očekuje start iskunog Zorana Tošića.

Napade će kreirati Natho i tražiti napred loptama visokog Sadika.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Šćekić, Zdjelar - Tošić, F. Stevanović, Natho - Sadik

FOTO: Partizan Video Materijal