Natho: Davaću golove i za Partizan!

Partizanov letošnji novajlija iz Olimpijakosa i kapiten reprezentacije Izraela uveren u pobednički niz crno-belih.

FOTO: FK Partizan
Natho je pre skoro mesec dana potpisao za beogradske crno-bele, debitovao je u Evropi, ali se videlo da mu fali utakmica. Situacija je sada drugačija.

„Imao sam malo vremena da se naviknem na klub i grad. Idem korak po korak, znam da su svi uz mene, ali znam da ćemo se vrlo uskoro dobro upoznati i krenuti dobrim putem sa mnogo pobeda i dobrog fudbala igre i da ćemo uživati ovde”, rekao je Natho.

Napravili ste uspeh plasmanom u Ligu Evrope, ali velike utakmice i zgusnust raspored vas tek čekaju, koliko si spreman fizički?

„Kasnije sam počeo, ali sada je bolje. Odigrao sam dve utakmice sa reprezentacijom celih 90 minuta i sada sam spreman da igram 90 minuta u visokom tempu i nadam se da ću pomoći timu”, kaže Natho.

Postigao si i gol za reprezentaciju u porazu od Slovenije 3:2.

„Uvek je lepo kada se daju golovi, posebno za reprezentaciju, ali to nije dovoljno jer smo izgubili. Nadam se da ću davati golova za Partizan i, najvažnije, da ćemo pobeđivati”, odgovara on.

prodavnica

Da li su ti saigrači rekli koliko je svima važan večiti derbi?

„Znam za derbi, rekli su mi i saigrači, a znam i sam od ranije. Igrao sam mnogo derbija u životu. Ne u Srbiji, ali znam iz Izraela, Grčke, Rusije koliko je derbi važan. Mogu da kažem da ćemo dati sve od sebe da navijačima damo pobedu”, odgovara Natho.

Imaš mnogo iskustva, da li misliš da ovaj tim Partizana može da prođe grupu?

„Siguran sam u to. Imamo vrlo dobar tim. Naravno, došlo je mnogo novih igrača. Možda će nam trebati neko vreme, ali imamo dobar tim, dobre igrače i ako uradimo svoj posao, možemo da prođemo grupu”, ocenjuje Natho.

Da li si imao šansu da upoznaš ljude, navijače, da vidiš grad?

„Ne previše, jer sam se tek preselio u novu kuću i previše je posla oko toga, ali posle toga hoću sigurno”, počinje on.

Pitamo, jer svi koji su odavde bili u Izraelu kažu da smo jako sličnog mentaliteta, kao i da Tel Aviv i Beograd imaju sličnu energiju? Natho se široko nasmejao na ovu konstataciju, a onda odgovorio: 

„Jeste, pomalo smo slične osobe, sličan mentalitet, mislim da će mi biti lepo ovde”.

Izvor: Sportske.net