Partizan jako u Rumuniji, Mornar odrađen sa 17 razlike!

Partizan jako u Rumuniji, Mornar odrađen sa 17 razlike.

FOTO: MN Press
Pripremni period je specifičan, ne treba uvek gledati rezultate, ali utisak je da crno-beli za sada mogu da budu zadovoljni kako sve funkcioniše. Posle dve pobede u Poljskoj, crno-beli su sada i na pripremnom turniru u Klužu došli do pobede i to nad Mornarom, ekipom sa kojom će igrati u ABA ligi - 77:60 (21:14, 20:16, 18:9, 18:21).

Suštinski pobeda Partizana nije dolazila u pitanje, crno-beli su konstantno dizali prednost. Sedam poena je bilo na kraju prve deonice, 11 na poluvremenu, a treća deonica je služila Partizanu da se dodatno odlepi i prelomi utakmicu. Partizan je otišao dobrom igrom na 20 razlike, pa i preko, i tu se nije postavljalo više pitanje pobednika.

Poslednja četvrtina je bila malo slabija za Partizan i time sigurno neće biti zadovoljni crno-beli, ali sveopšti utisak je - pozitivan.

Zanimljivo je da će ove ekipe igrati već u trećem kolu ABA lige u Baru tako da je ovo bila dobra priprema za crno-bele upravo za tu utakmicu. Mornar je ovog leta mnogo uložio, doveo je dosta stranaca, imena kao što je Džejkob Pulen, ali to sve barem na ovom meču nije bilo ni izbliza dovoljno.

Trinkijeri je na ovoj utakmici dao šansu mladom centru Dušanu Miletiću koji je imao neke dobre poteze i zakucavanja, kao i Đorđiju Jovanoviću.

prodavnica

Volden i Tomas su bili standarno dobri, obećavaju i igre Jaramaza i opet raspoloženog Zagorca, tako da u ovom momentu Trinkijeri može da bude vrlo zadovoljan kako njegova ekipa izgleda.

Istakao je u intervjuu za MOZZART Sport da želi da bazira igru na odbrani, a njegovi puleni su to da nas ispoštovali i nisu dozvolili Mornaru da se poenterski iskaže.

Videćemo da li će Partizan u finalu igrati protiv Fenerbahčea Željka Obradovića ili Kluža Duška Vujoševića, ali kako god, biće to zanimljiva utakmica.

Izvor: mozzartsport.com