Partizan odredio cene ulaznica za Ligu Evrope!

Crno-beli će, shodno odluci UEFA o suspenziji stadiona, u opticaj pustiti samo komplete za dve ili tri utakmice u Humskoj.


Partizan će u ponedeljak dobiti konačnu odluku na žalbu, koju je uputio UEFA povodom suspenzije od dva meča bez publike, zarađene usled uvreda na račun fudbalera Malatijespor Mičela Donalda i isticanja Keltskog krsta na tribinama, tokom utakmice sa pomenutim turskim klubom. Otuda su crno-beli pripremili oba scenarija u vezi sa cenama i prodajom ulaznica za grupnu fazu Lige Evrope, gde će na snazi, biti samo paketi karata, bez pojedinačne prodaje.

U slučaju da UEFA potvrdi kaznu i zaključa stadion za prvu utakmicu sa AZ Alkmarom, Partizan će u opticaj pustiti pakete za preostala dva domaćinska meča protiv Astane i Mančester junajteda.

Bez obzira što nema pojedinačne prodaje, napomenimo da bi cene po meču iznosile 2.000 dinara za južnu, 3.000 dinara za bočne delove zapadne i istočne tribine, te 4.000 dinara za centralne delove pomenutih tribina.

Dakle, cena kompleta za dve utakmice u grupnoj fazi će iznositi:

- 4.000 dinara južna tribina
- 6.000 bočni delovi zapad/istok
- 8.000 centralni delovi zapad/istok

Ukoliko, pak, evropska kuća fudbala bude milostiva prema crno-belima, tada će se prodavati kompleti za sve tri utakmice u grupi sa AZ Alkmatrom, Astanom i Mančester junajtedom i one će iznosti:

- 6.000 južna tribina
- 9.000 bočni delovi zapad/istok
- 12.000 centralni delovi zapad/zapad

Naravno, u ponudi će biti i lože stadiona u Humskoj, koje su značajno skuplje od tribina i koštaće 20.000 dinara po utakmici. Ali kako se i pomenuta mesta mogu kupiti samo u kompletima, to znači da će u slučaju da Partizan dva puta bude domaćin u grupnoj fazi koštati 40.000 dinara, odnosno 60.000 dinara ako crno-beli na svom terenu dočekaju sva tri protivnika u grupi.

Podsetimo, prvi meč u grupnoj fazi Lige Evrope Partizan igra protiv AZ Alkmara, 19. septembra i još uvek je neizvesno da li će UEFA dozvoliti da se pomenuti duel igra pred publikom ili će kazna o suspenziji biti potvrđena.

U drugom kolu crno-beli gostuju Asatani (3. oktobar), zatim u trećem dočekuju slavni Mančester junajted u Beogradu (24. oktobar). Potom, u četvrtom kolu, sledi duel u Engleskoj sa crvenim đavolima (7. novembar), pa još jedno gostovanje – u petom kolu - AZ Alkmaru (28. novembar), da bi zavesa konačno pala u srpskoj prestonici 12. decembra, kada u Humskoj gostuje Astana.

Izvor: Telegraf.rs