Pavlović produžio ugovor sa Partizanom!

Štoper crno-belih stavio paraf na petogodišnji ugovor.

FOTO: FK Partizan
Mladi defanzivac Strahinja Pavlović produžio je saradnju sa Partizanom, potpisom novog petogodišnjeg ugovora!

Pavloviću je nedavno propao transfer u Lacio, a prema navodima Italijana razlozi su bili zdravstvene prirode. Međutim, iz Partizana su to oštro dematovali i istakli da je novac bio kamen spoticanja.

„Beskrajno sam srećan jer novim ugovorom klub pokazuje da ima puno poverenje u mene i ujedno veru da ne samo ovom timu i ekipi već svemu što dolazi mogu da dam pun doprinos. Ovo je za mene podstrek da se još više fudbalski usavršavam i dam svoj maksimum na svakom polju i dostojno prezentujem crno-bele gde god se nalazio. Zahvaljujući dobrim igrama u Partizanu dobio sam poziv za mladu reprezentaciju U-21 tako da su novi izazovi ispred mene”, rekao je Pavlović.

prodavnica

Štoper je ugovor potpisao u društvu generlanog direktora Miloša Vazure.

„Strahinja je sjajan momak praktično po broju godina na početku svoje fudbalske karijere koji će tek kroz utakmice Lige Evrope i domaćeg prvenstva razvijati i pokazivati svoj raskošni talenat. Potpisivanjem novog petogodišnjeg ugovora jasno je da postoji puno obostrano poverenje i da Partizan ima jasnu strategiju u vezi sa njegovim razvojem”, jasan je bio Vazura.

Izvor: Telegraf.rs