Renovirani Partizan u četvrtak sa navijačima čeka AEK!

Košarkaši Partizana će u četvrtak u Šratk Areni dočekati atinski AEK, a pristalice kluba iz Humske će imati priliku da pozdrave renovinanu ekipu Andree Trinkijerija.

FOTO: KK Partizan NIS
Crno-beli su odlučili da poslednji pripremni meč pre odlaska na Superkup ABA lige u Zagrebu bude otvorenog tipa, kako bi navijači mogli da pruže podršku timu koji je pretrpeo broj ne promene u letnjoj pauzi.

Partizan je trijumfovao na turnirima u Poljskoj i Rumuniji i u pripremnom periodu nije pretrpeo nijedan poraz, a u četvrtak će prvi put izaći na parket Štark Arene pred svojim navijačima.

Iz Humske su poručili da će za meč sa AEK, čiji dres kao pozajmljen igrač Partizana nosi Stefan Janković, važiti sezonske ulaznice, a prodaja pojedinačnih karata počeće u sredu od 10 časova. Više informacija pronađite na sajtu Partizana.

Neće biti otvoren Nivo 400 Štark Arene, a cene pojedinačnih ulaznica iznose - tribina: 600 dinara, parter: 1.000 dinara, standard 2: 800 dinara, standard 1: 1.000 dinara i superior: 1.400 dinara.

Meč počinje u 18 časova, a ulazi u dvoranu će biti otvoreni od 16:30.

Crno-beli na kraju naglašavaju da su sva mesta u Štark Areni numerisana i da će vlasnici ulaznica moći da sednu samo na svoja mesta, za koja imaju kartu.

Izvor: sportklub.rs