Milošević: Stil igre nećemo menjati, biće nam potrebno mnogo trke i borbe!

Trener Partizana, Savo Milošević, istakao je pred sutrašnji meč sa Astanom da ekipa zna šta treba da uradi za ostvarenje željenog rezultata.

FOTO: FK Partizan
Svi igrači su spremni i neće menjati svoj stil igre.

„Pred poslednji trening, ono što bih istakao, da su svi na okupu i svi su spremni za utakmicu. Već smo upoznali ekipu sa svim što nas čeka sutra i što moramo da uradimo da bismo ostvarili dobar rezultat. Biće nam potrebno puno trke i borbe da bismo to postigli. Pokušaćemo da igramo svoju igru koju igramo u Superligi i Ligi Evropa. Mora da bude i prilagođavanja, jer ne zavisi uvek sve samo od nas. To koliko ćemo napadati, zavisi i od protivnika. Ali našu igru nećemo menjati”, rekao je Milošević, a prenela Beta.

Zoran Tošić je imao samo reči hvale za rivala, rekavši da je Astana ozbiljan protivnik.

„Upoznati smo sa njihovim vrlinama i manama. Dobro je što smo svi spremni. Radili smo naporno da dodjemo do ovakvih utakmica i nadamo se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat. Posle žreba je bilo jasno da je Mančester Junajted favorit, ali protiv Astane su igrali sa izmenjenim sastavom, više pažnje posvećuju Premijer ligi. Šanse su zato ravne za sve i sve će biti jasnije posle sutrašnje utakmice”, naglasio je Tošić.

Utakmica je na programu u četvrtak od 16.50 po srednjeevropskom vremenu.