Savo će na teren poslati najjače adute (SASTAV) (FOTO)

Trener Savo Milošević ne želi da se kocka u Dragačevu i na terenu neće biti samo povređenog Lazara Markovića.

FOTO: FK Partizan
Pre megdana sa Mančester Junajtedom u Humskoj u četvrtak, danas od 15:00 Partizan gostuje u Lučanima i želi da se vrati na pobednički kolosek posle poraza od Voždovca. Mladost je prošle sezone upisala dva remija sa crno-belima, a trener Savo Milošević je odlučio da sve raspoložive adute gurne u bitku sa domaćinom.

Kada je kombinovao sa startnom postavom nisu upisana tri boda, a u kombinaciji nije povređeni Lazar Marković i mozda „odmori” golman Vladimir Stojković, a njega će verovatno zameniti Nemanja Stevanović.

Bez obzira na reprezentativne obaveze očekuje se da startuju Nemanja Miletić, Bibras Natho i Takuma Asano, koji je imao dug put iz Azije i još se vaga, a kao zapeta puška priliku čeka Đorđe Ivanović, koji je u Kupu pogodio pet puta mrežu Vodojaže. Iskusni Zoran Tošić je spreman da zauzme svoju poziciju, a posle odrađene suspenzije zbog žutih kartona vraća se napadač Umar Sadik.

Projektovan sastav: N. Stevanović – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho, Tošić, Asano (Ivanović), Suma – Sadik

FOTO: Partizan Video Materijal