Trinkijeri: Bio sam ljut, delovali smo slabašno!

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je kako je bio ljut na ekipu zbog određenih propusta, ali da je pobeda u gostima uvek jako dobra.

FOTO: KK Partizan NIS
Partizan je savladao Veneciju na startu Evrokupa rezultatom 66:63 i trener crno-belih Andrea Trinkijeri rekao je da je generalno zadovoljan zbog pobede, ali da je ljut zbog određenih propusta.

„Prva utakmica za oba tima. Ni jedna ekipa nije uspela da postigne više od 20 poena u četvrtini, teška utakmice, bilo je izgubljenih lopti, slobodnih bacanja, skokova i drugih stvari. Iskreno verujem da smo zaslužili pobedu, jer smo kontrolisali meč 40 minuta. Sigurno je da smo trebali da na bolji način završimo drugu četvrtinu, zbog čega sam bio ljut, jer kada napravite sebi dobru priliku, ne treba da je tek tako propustite. Bili smo slabašni, nedovoljno fokusirani i dozvolili smo im da se lako vrate, zbog čega smo morali da se borimo čitavo drugo poluvreme. Bila bi potpuno drugačija utakmica, da smo zadržali 10-12 poena prednosti, ali za prvu utakmicu u gostima, protiv teškog protivnika, ovo je dobra pobeda. Pobeda u gostima je uvek dobra pobeda”, istakao je Trinkijeri.