Zašto Gaudlok nije došao u Partizan, kakav je ''Plan B''? (VIDEO)

Još jedno veliko pojačanje se i dalje iščekuje u Partizanu.

FOTO: Screenshot/YouTube.com
Košarkaši Partizana večeras (18:00h) u Viljnusu igraju meč trećeg kola Evrokupa protiv domaće ekipe Ritasa i pokušaće da nastave uspešan niz započet u prethodna dva kola protiv Venecije i Tofaša.

Crno-beli imaju velike ambicije u ovom takmičenju, tačnije najviše ambicije, jer će pokušati i da preko Evrokupa stignu do Evrolige, što je u razgovoru za Sport klub istakao i prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

Da bi maksimalne ambicije i u Evrokupu i u ABA ligi bile realnije za ostvarivanje, neophodno je i bar još jedno pojačanje koje navijači već nedeljama očekuju.

Pred početak sezone delovalo je da je Endrju Gaudlok praktično pred vratima Partizana, ali se taj transfer nije realizovao.

Mijailović je objasnio zbog čega nije došlo do dogovora, ali je potvrdio da je pozicija beka šutera i dalje prioritet kada je u pitanju dodatno jačanje ekipe.

„Ostala nam je nepopunjena pozicija beka šutera i imali smo nekoliko opcija. Bili smo zainteresovani za Gaudloka.

On je izašao iz teške povrede i još je u procesu oporavka, a s obzirom na zahteve i visinu ugovora, jako je teško kad imate ograničen budžet da se kockate sa takvim stvarima.

Taj ugovor niko neće da osigura.

Moramo dobro da razmislimo. Trener i stručni štab donose odluku o tome da li će biti potrebno da dovedemo beka šutera, a klub će im dati podršku u skladu sa svojim mogućnostima.

Nije ni jednsotavno kada napravite hemiju u timu da još jednu kockicu uklopite u taj mozaik.

Ali to je njihov posao, oni su za to plaćeni i treba da razmišljaju”, objasnio je Mijailović.
Još jedna želja crno-belih nije letos bila ostvarena, a to je povratak Dragana Milosavljevića, koji je ostao u Unikahi. Mijailović je potvrdio da se na utakmici sa Tofašom video sa Milosavljevićem i izrazio nadu da će se jednog dana reprezentativac Srbije ipak vratiti u Partizan.

Kompletan intervju možete da vidite OVDE.