AEK vraća Jankovića Partizanu?

Kako pišu grčki mediji atinski AEK bi uskoro mogao da raskine ugovor o pozajmici Stefana Jankovića i da ga vrati beogradskom Partizanu. Atinski klub želi američkog košarkaša umesto Jankovića.

FOTO: KK Partizan NIS
Srpski krilni centar bi trebalo da se vrati u Partizan kada bude odigran meč grčkog prvenstva između AEK i Promiteasa u subotu u OAKA areni. To bi trebalo da bude poslednji meč za Jankovića u dresu atinskog tima i zatim bi trebalo da se vrati u Beograd.

AEK ima za cilj da nabavi novog igrača sa drugačijim karakteristikama koje nedostaju u rosteru ekipe koja igra FIBA Ligu šampiona. Sa druge strane Jankovića bi Partizan možda i mogao da koristi s obzirom na to da je iz kluba otišao Artsijom Parahovski.

Stefan je igrao sedam utakmica za AEK i to 17 minuta prosečno, a u beležio je 6,1 poen po meču uz 2,3 skoka. Janković je prošle sezone za Partizan beležio 5,8 poena, a u karijeri je nastupao za Crvenu zvezdu, dok je u Dži Ligi igrao za Iri i Siju Fols. Rođen je inače u Kanadi i studirao je na koledžima Misuri i Havaji.

Izvor: rs.n1info.com