Partizan dogovorio Redinga, samo još lekarski pre potpisa!

Crno-beli se nadaju da su konačno dobili beka.


Džejms Bel je i zvanično predstavljen samo da bi lekarskim pregledima bilo utvrđeno da on ipak nije spreman za najveće izazove, Šon Kilpatrik je otišao u Budućnost, razmišljalo se i o Ivanu Pauniću, ali je na kraju izbor pao na – Redžija Redinga! Prema informacijama MOZZART Sporta Partizan je dogovorio sve oko dolaska 31. godišnjeg američkog košarkaša s tim da dve strane od potpisa dele još ti lekarski pregledi.

A posle situacije sa Belom u crno-belom klubu ne žele da se zaleću, pa će vest biti ozvaničena tek ako Reding večeras i sutra sve prođe kako treba. Uostalom, imali su poslednjih sezona crno-beli i drugih loših iskustava sa rovitim igračima, setimo se samo Džamonta Gordona ili Samarda Samjuelsa da ne nabrajamo dalje.

Međutim, ako na pregledima stigne zeleno svetlo Reding će sigurno postati novi član ekipe Andree Trinkijerija i popuniti mesto beka šutera, mada on može da odigra i na trojci. On je sa beogradskim klubom pregovarao još tokom inicijalne selekcije uoči početka sezone, ali tada nije bilo dogovora.

Reding je inače student čuvenog univerziteta Viljanova, a u profesionalnoj karijeri je, između ostalih,  igrao za Albu, Darušafaku, Bajern Minhen i Turk Telekom.