Partizan kreće na revanš zahuktalom Alkmaru, Milošević poveo ovih 20 fudbalera u Holandiju!

Šef stručnog štaba crno-belih ima na raspolaganju sve igrače na koje inače računa

FOTO: FK Partizan
Nema iznenađenja na spisku igrača, koji je trener Savo Milošević odredio za meč 5. kola Lige Evrope sa AZ Alkmarom, koji će Partizan odigrati u četvrtak u Hagu od 18.55. Trener crno-belih je na put u Holandiju poveo najbolje fudbalere koje trenutno ima na raspolaganju, izuzimajući Lazara Markovića koji zbog povrede još uvek nije u mogućnosti da pomogne timu.

Milošević je proteklog vikenda u domaćem prvenstvu mnogo toga podredio upravo duelu sa holandskim klubom, jer je protiv Javora u Humskoj (6:2) odmorio neke od prvotimaca, što sa namerom, što silom prilika.

Tako je Takuma Asano preskočio Ivanjičane pošto se kasno vratio u Beograd zbog obaveza prema selekciji Japana, Bibras Natho odigrao samo nekoliko poslednjih minuta utakmice, a Strahinja Pavlović je morao ranije van terena zbog problema sa povredom, koja je potom sanirana.

Otuda je Milošević na spisak uvrstio ukupno 20 fudbalera (17 igrača i tri golmana), pa za meč sa AZ Alkmarom konkurišu - golmani: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić; odbrana: Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić; vezni red: Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Bibras Natho, Aleksandar Lutovac, Zoran Tošić, Takuma Asano, Filip Stevanović, Lazar Pavlović, Sejduba Suma; napad - Đorđe Ivanović i Umar Sadik.

Podsetimo, utakmica sa holandskim timom od izuzetnog je značaja za Patrtizan, jer direktno odlučuje o plasmanu u drugu fazu takmičenja u Ligi Evrope, a AZ je u seriji od šest pobeda uz gol razliku 24:0.