Pavlović u Monaku, ostaje na pozajmici do leta naredne godine!

Partizanov vunderkind prošao lekarski pregled u Monaku i pitanje je dana kad će da potpiše ugovor, uz opciju po meri crno-belih.

FOTO: FK Partizan
I poslednja prepreka najvećem Partizanovom transferu u 21. veku je otklonjena: Strahinja Pavlović je prošao i lekarski pregled u Monaku!

Dakle, ne postoji više ni najmanja kočnica za seobu crno-belog vunderkinda u Kneževinu, u ponedeljak, tokom boravka „visoke” delegacije Parnog valjka u Francuskoj sa utanačenim i finansijskim detaljima: 10 miliona € za obeštećenje i još 3 miliona € kroz bonuse:
- 2 miliona € ako odigra 20 utakmica
- 1 milion € ako izbori sa novim klubom učešće u Ligi šampiona ili Ligi Evrope

I, još jednom dogovorenom stavkom, bez sumnje – takođe bitnom i po meri jedinog srpskog predstavnika u drugom po rejtingu klupskom takmičenju na Starom kontinentu: ostankom u Humskoj, na pozajmici, do juna 2020. i kraja sezone!

Doduše, stisak ruku čelnika Partizana i Monaka još nije pretočen i u parafe na papiru, međutim, to je, tvrde upućeni, samo pitanje dana, bez obzira što eminentni član Lige 1 nije jedini visokobudžetni kolektiv sa željom da privoli svom jatu 18-godišnjeg defanzivca, bisera stasalog u čuvenoj majstorskoj radionici u „Zemunelu”. Treba li Kneževima savet: požurite?!

Podsetimo, rođeni Šapčanin letos je bio već viđen u Laciju, ali su Rimljani u poslednji čas odustali, razlog je navodno bio problem sa srcem mladog štopera. U međuvremenu, Parni valjak je čak i od poznatih evropskih lekara, poslavši im na uvid zdravstveni karton i rezultate, dobio preko potrebni demanti italijanske dijagnoze, te...

Identičan sud doneli su i francuski doktori, uz napomenu: deo Partizanove ekspedicije u zemlji Galskih petlova bio je i Sead Malićević, zadužen za zdravlje fudbalera crno-belih.

Bio je to, definitivno, trenutak da predsednik Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura, doskorašnji sportski direktor Ivica Iliev i Pavlovićev menadžer Zvonimir Vukić dodatno razvuku osmehe.

Klub sa Topčiderskog brda višestruko je profitirao:
- finansijski: drugom najunosnijom prodajom ikada 
- sportski: Strahinja Pavlović biće i na proleće od suvog zlata za ostvarenje najviših takmičarskih ciljeva.

Zadovoljstvo na stadionu poviše Autokomande...