Trinkijeri: Prijao nam je odmor, očekujem zanimljivu utakmicu! (VIDEO)

Partizan dočekuje Krku u okviru devetog kola ABA lige. Utakmica se igra u Štark Areni u nedelju, 1. decembra od 20 časova.

Strateg crno-belih Andrea Trinkijeri naglasio je da je ekipa konačno imala vremena za oporavak nakon napornih putovanja i da je spremna da da svoj maksimum.

„Po prvi put ove sezone, imali smo šest punih dana da se odmorimo i pripremimo za narednog protivnika. Iskren da budem, prijalo nam je posle ritma u kom smo bili. Malo smo odmorili, malo se posvetili treningu, što nam je bilo preko potrebno i sad čekamo meč protiv Krke koja ima sasvim solidnu sezonu do sada. Očekujem zanimljivu utakmicu, rekao je italijanski stručnjak”, a preneo klupski sajt.

Stefan Birčević je pohvalio ekipu Krke, ali je istakao da je cilj Partizana jasan.

„Krka ima solidnu ekipu, kadru da iznenadi svakog protivnika u ABA ligi. Zbog toga, moramo da budemo oprezni i da ne dozvolimo nikakve oscilacije u našoj igri. Ovaj prvi deo prvenstva je pokazao da su timovi dosta izjednačeni i da je svaka pobeda veoma važna i da može biti ključna u konačnom poretku na tabeli, dodao je iskusni krilni centar.”