Vesterman: Najbolje je bilo u Partizanu, možda se jednog dana i vratim (VIDEO)

Prošlo je pet godina od kada je Leo Vesterman otišao iz Partizana. Francuski plejmejker je posle crno-belih igrao za Limož, Žalgiris, CSKA, sada je član Fenerbahčea, ali stalno ističe da mu je period proveden u Beogradu najbolji u životu.

FOTO: KK Partizan
„Nije tajna da volim vreme koje sam proveo u Beogradu. Svi smo imali oko 20 godina, a predvodio nas je Dule Vujošević. Svi su bili fenomenalni i mislim da svi imamo takva sećanja iz tog perioda. I posle sedam, osam godina redovno se čujem sa saigračima iz te generacije. Mislim da sam u Partizanu imao najbolji život koji košarkaš može da ima”, rekao je Vesterman za BC Partizan TV.

Francuz je u stalnom kontaktu sa Draganom Milosavljevićem, Vladimirom Lučićem, Bogdanom Bogdanovćem, Nemanjom Gordićem, a Žofri Lovernj mu je najbolji prijatelj i kum.

„Bilo nam je lepo, zato smo i ostali bliski. Trudim se da jednom godišnje dođem u Beograd”.

Vesterman poručuje da nije isključeno da ponovo obuče dres Partizana.

„Kada sam odlazio upravo sam o tome razmišljao i to poželeo. Osećam da imam posebnu vezu sa Srbijom i sa Srbima. Zauvek ću biti veliki navijač Partizana i zašto da ne, jednog dana se možda i vratim i ponovo zaigram za takve navijače i takav klub”, rekao je Vesterman.