Gotov transfer Pavlovića, Partizan prihvatio ponudu!

Crno-beli odlučili da prihvate ponudu francuskog kluba, a transfer će biti obelodanjen 1. januara 2020. godine.

FOTO: FK Partizan
Sredinom novembra ste mogli da pročitate da je naredna destinacija Strahinje Pavlovića Azurna obala, tačnije Monako, a danas vam donosimo potvrdu transfera supertalentovanog igrača Partizana u pomenuti klub, koji je u završnoj fazi.

Dakle, Pavlović je praktično novi fudbaler kluba iz „kneževine”, ali će u Humskoj ostati do kraja sezone i pomoći ekipi u borbi za trofeje, dok će posao će sa Francuzima zvanično biti obelodanjen 1. januara 2020, kada počinje prelazni rok!

Partizan je razmotrio sve preostale ponude, doneo zaključak da je prva iz „kneževine” i najbolja, sa čim se složio i sam fudbaler, koji će već ove zime potpisati petogodišnji ugovor, na konto koga će crno-beli u startu zaraditi 10.000.000 €, sa mogućnošću da klupski račun ubrzo opleme sa još 3.000.000, a u perspektivi i dupliraju zaradu procentima od dalje prodaje.

Nagrada od tri miliona evra je raspoređena na sledeći način: ukoliko Pavlović odigra 25 utakmica za Monako u narednoj sezoni, Partizanu će se u kasu sliti 2.000.000 €.

Preostalih milion evra crno-beli će inkasirati u slučaju da se Monako u narednih pet godina, koliko se i defanzivac obavezao sa klubom iz Kneževine, plasira u neko od dva evropska takmičenja – Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Čelnici kluba su izdejstvovali i 10 % od dalje prodaje Pavlovića, što bi u perspektivi, ukoliko supertalentovani igrač nastavi sa pravilnim razvojem, moglo da donese milionski bonus, a pride i još nekoliko miliona od takozvanog transfera solidarnosti, na ime činjenice je Pavlović igrački školovan u Humskoj.

Sve to zbirno bi moglo čak i da premaši visinu sadašnjeg obeštećenja.