Milošević daje Lutovcu ulogu desnog beka i osvežava startnu postavu! (SASTAV) (FOTO)

Moguće je nekoliko promena za meč sa Radom na Banjici posle loše partije pojedinaca protiv Napretka.

FOTO: FK Partizan
Šok poraz od Napretka u Humskoj je arhiviran i Partizan danas od 13.30 časova, ima popravni protiv Rada. Crno-beli dolaze u komšiluk sa jasnim planom da se vrate na pobednički kolosek, a kako saznaju pojedini sportski portali, pojedine uloge promeniće u startnoj postavi trener Savo Milošević.

Pojedine igrače od non-stop igranja svaka tri dana stigao je umor i ima povreda, pa u kombinaciji do kraja prvog dela sezone neće biti Nemanje Miletića.

Uloga desnog beka protiv bivšeg kluba namenjena je Aleksandru Lutovcu, po vokaciji krilnom fudbaleru, koji je na terenu proveo samo 483 minuta.

Očekuju se još neke promene i možda levog beka Uroševića zameni Brežančić, a standardnog Zdjelara, koji je preskočio samo jedan meč zbog kartona zameni Šćekić. Iskusni Tošić možda bude džoker i od starta krene mladi Stevanović.

Mešanje karta od strane Miloševića je očekivan potez, pošto sledi do spustanje jesenje zavese. Posle Rada, još dva rivala biće na crti – Astana u četvrtak i u nedelju gostovanje Radniku u Surdulici.

Projektovan sastav: Stojković, Lutovac, Ostojić, Pavlović, Brežančić, Zdjelar (Šćekić), Natho, Suma, Asano, Stevanovic, Sadik
FOTO: Partizan Video Materijal