Milošević: Utakmica protiv Astane je važna, motivacija neće biti problem!

Partizan će utakmicom sa Astanom završiti nastup u Ligi Evrope ove sezone, a bez obzira što meč nema takmičarski značaj po rečima Sava Miloševića ipak je važan za crno-bele.

FOTO: FK Partizan
„Bez obzira što nema takmičarski značaj za nas je utakmica jako bitna. Zaista u ovom momentu ne mogu da predvidim tok sutrašnje utakmice i to iz dva razloga. Prvo, naša ekipa je već pri kraju sa snagom i energijom, imamo Natha koji ima žute kartone i problem sa Šćekićem za kojeg ćemo tek danas moći da vidimo da li će igrati. A druga stvar je ekipa Astane, jer ne možemo da pretpostavimo u kakvom sastavu će doći i u kakvom su stanju pošto su završili ligu pre 3-4 nedelje. Izvesno je da ćemo morati da damo maksimum ako hoćemo povoljan rezultat, a videćemo koji je to maksimum u ovom trenutku”, rekao je Milošević na konferenciji za medije.

Po njegovim rečima, motivacija neće biti problem.

„Ne mislim da ćmo imati problem motivacije. Momci su svesni da je utakmica važna iz više razloga, nama za koeficijent su neophodni bodovi, finansijski momenat nije zanemarljiv za nas, a bilo bi jako dobro da završimo Ligu Evrope sa 8 bodova. Problem su fizička i mentalna snaga, odnosno koliko ćemo moći da se motivišemo u odnosu na ono što su naše trenutne mogućnosti. Uzdam se u racionalizaciju snage, malo više koncentracije i razmišljanju kada je u pitanju donošenje odluka na terenu”, dodao je trener crno-belih.

Utakmica je na programu u četvrtak od 21 čas.