Mozli: Sve je istinsko, pravo!

Moja porodica i ja volimo Beograd. Slabo izlazimo po restoranima, ali redovno idemo u bioskop da gledamo filmove", kaže centar crno-belih

FOTO: KK Partizan NIS
Partizan može početak sezone da označi kao prilično uspešan, pa zato i ne čudi što navijači mnoge igrače doživljavaju kao idole i jako bliske. Ali, jedan od igrača se svakako izdvaja u tom smislu. To je Vil Mozli. Nažalost, retki su slučajevi kada sa tribina odzvanjaju imena igrača, a jedan takav slučaj je Mozli.

Često se njegovo ime skandira posle skokova, blokada, fanstastične borbe koju prikazuje. Oseća Partizan na pravi način i to se vidi.

„Moji utisci su da je sve istinsko, pravo, od navijača do organizacije. Ovo je veliki i ozbiljan klub i drago mi je da sam deo ove porodice”, rekao je Mozli za zvanični Jutjub kanal Partizana.

Na parketu Mozli dobro sarađuje sa svim igračima, a sa kime najbolje funkcioniše van parketa?

„Najviše se družim možda sa Rašonom Tomasom, ali se trudim da se družim sa svima, da se držimo na okupu i održavamo tu hemiju, ali najvećim delom - rekao bih sa Rašonom”, priča Mozli.

Naravno, uvek je zanimljiva ta konekcija između Mozlija i navijača.

„Uzbuđen sam kada navijaju za mene i tada se trudim da pokažem da mogu više i održim visok nivo forme. Valjda sam takav igrač, pun sam energije i najvažnije, najbolje je da igrate najbolje što možete i kad vam je dobra i kada je loša utakmica. To navijači prepoznaju i zato me vole”.

Kako se snašao u glavnom gradu Srbije? Kultura? Život?

„Moja porodica i ja volimo Beograd. Slabo izlazimo po restoranima, ali redovno idemo u bioskop da gledamo filmove. Prava smo filmofilska porodica”, istakao je Mozli.

Poruka navijačima?

„Svim navijačima, volim vas, hvala na svoj podršci. Vi nastavite da navijate, a ja ću raditi ono što najbolje radim da bih nam doneo titule”, rekao je Mozli.


Izvor: Mozzarsport.com