Partizan u Šapcu leči evropske rane! (SASTAV/FOTO)

Trener Savo Milošević možda osveži starnu postavu sa par promena, a na golu se očekuje kapiten Vladimir Stojković.

FOTO: FK Partizan
U petak su se igrači Partizana vratili iz Holandije i imali slobodan dan, a juče lagani trening kao zagrevanje za gostovanje u Šapcu. Trener Partizana Savo Milošević neće mnogo mešati karte u sudaru sa Mačvom u kojem su tri boda planirana da se preboli eliminacija iz evrope.

Oprez postoji posle nokdauna od AZ Alkmara, a možda dođe do oveženja starne postave sa nekoliko novih igrača. Pojedinci su umorni od nepretanog igranja, a u narednih sedam dana crno-beli imaju tri domaća ispita.

Pad fenjeraša je primaran i očekuje se da ekipu predvodi kapiten Vladimir Stojković. Moguće je da Rajko Brežančić zameni Slobodana Uroševića, a da se u ofanzivi nađe Filip Stevanović umesto Zorana Tošića.

Možda Takuma Asana zameni Đorđe Ivanović, a na sredini je dirigentska palica rezervisana za Bibrasa Natha. seriju golova na domaćoj sceni želi da nastavi Umar Sadik.

LINKOVE ZA PRENOS VIŠE NEĆEMO POSTAVLJATI ZBOG AUTORSKIH PRAVA

Projektovani sastav Partizana: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević (Brežančić), Zdjelar, Natho, Stevanović, Suma, Asano (Ivanović), Sadik.

FOTO: Partizan Video Materijal