Savo ne gubi vreme, sprema se veliko pojačanje: Ako to završimo, biću prezadovoljan!

Možda već do Nove godine.

FOTO: FK Partizan
Partizan ovih dana završava transfer Strahinje Pavlovića u Monako, mladi štoper će u ponedeljak otputovati u Francusku na potpisivanje ugovora, od čega će Partizan zaraditi najmanje 10, a najviše 13 miliona evra, ako se realizuju svi bonusi narednih godina.

Istovremeno, s obzirom da se sprema Pavlovićev odlazak, bez obzira što će on ostati na pozajmici do juna, u Humskoj žele da što pre pronađu kvalitetno rešenje na štoperskoj poziciji.

Naravno, odmah vam pada na pamet Slobodan Rajković, 30-godišnji defanzivac, koji već izvesno vreme trenira sa crno-belima, ali još nije došlo do dogovora sa Partizanom oko potpisivanja ugovora.

Na tu temu je Savo Milošević još jednom progovorio juče na konferenciji za medije i otkrio da želi Rajkovića u svom timu.

„U zadovoljavajućem je fizičkom stanju. Boban je dobro, može biti spreman maksimalno za proleće, ukoliko sedogovorimo s njim i on ostane ovde.

Rekao sam mu da mu pravimo uslugu što trenira sa nama, vodili smo i neke razgovore i nije isključeno da Boban završi sa nama u Partizanu.

Nećemo se opterećivati time, videćemo u narednih 10-15 dana kakva je situacija.

Rajković je igrač koji može da donese dodatni kvalitet ovoj ekipi. Ako uspemo taj posao da završimo, ja ću biti prezadovoljan.

Prethodnu celu sezonu je igrao skoro sve utakmice u Italiji, a takmičarski ritam može da se dostigne tokom priprema. Nije komplikovano. Imali smo mnogo komplikovanijih situacija sa nekim drugim igračima”, izjavio je Milošević.

Veoma je bitno da crno-beli već ove zime formiraju štoperski tandem za sledeću sezonu, jer neizvesno je da li će sledeće sezone Milošević računati i na Ostojića koji će u februaru napuniti 36 godina i kome ugovor sa Partizanom ističe na kraju sezone.

Izvor: Sportske.net