Trinkijeri: I Megi i nama je svaka utakmica važna!

Crno-beli gostuju u dvorani „Ranko Žeravica” sutra od 20 časova.

FOTO: KK Partizan
Trener kosarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč 10. kola ABA lige protiv Mega Bemaksa, rekao je da očekuje dobru košarkašku borbu. Mega će sutra od 20 časova u dvorani „Ranko Žeravic” dočekati crno-bele.

„I Mega i mi smo u poziciji da nam je svaka utakmica u ABA ligi od velike važnosti i tako se za nju pripremamo. Oni su mlada ekipa, veoma talentovana, zabeležili su u prošlom kolu pobedu na način koji im, uslovno rečeno, može dati krila u nastavku takmičenja. Na nama je da ih iskontrolišemo i uvedemo u svoj ritam. Igraćemo u hali u kojoj su ispisane mnoge stranice u bogatoj istoriji Partizana i to ce nam biti dodatna inspiracija. Očekujem dobru košarku, a verujem i da će u hali biti mnogo naših navijaca”, rekao je Trinkijeri.

Kapiten crno-belih Novica Veličković istakao je da se raduje igranju u Hali sportova „Ranko Žeravica”.

„Raduje me što ćemo ponovo igrati u ovoj hali, makar i kao gosti. Svi znamo šta za Partizan ona znači i kakvu emotivnu vrednost ima. Čeka nas Mega, tim koji je uvek u svom sastavu ima dosta talentovanih igrača i ti se igrači razvijaju iz utakmice u utakmicu i igraju sve bolje. Naš zadatak je da iskoristimo naše prednosti i sprečimo ih da se rastrče i igraju na način koji im odgovara”, izjavio je Veličković.