Vazura: Sadik će biti otkupljen, Suma pokazao da voli klub! (VIDEO)

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura rekao je da će se ekipa za narednu sezonu praviti već u januarskom prelaznom roku.

FOTO: FK Partizan
„Pokazujemo da u januaru želimo da pravimo tim za jun, na vreme, da bismo imali spreman tim za sledeće kvalifikacije Lige Evropa ili Lige šampiona. Moramo da pojačamo neke delove. Videćemo ko će da ide, a ko da ostane”, rekao je Vazura za TV Partizan.

Vazura je najavio da će biti otkupljen ugovor Umara Sadika od Rome.

„Samo Partizan odlučuje da li je Sadik Partizanov ili ne. Ako Partizan kaže da ga uzima, uzima ga i naredne tri godine plaćamo transfer. Sadikće biti otkupljen”, kazao je Vazura.

Sejduba Suma je na dan utakmice potpisao novi ugovor sa Partizanom.

„Suma je pokazao da ima karakter i da voli klub. Isticao mu je za šest meseci i imao je ponudu. Moram da ga pohvalim, svaka mu čast na tome”, kazao je direktor crno-belih.

Partizan se nije plasirao u drugu fazu Lige Evropa, ali je grupu završio pobedom nad Astanom u četvrtak u Beogradu.

„Ova Liga Evropa je podigla cenu svim igračima”, ocenio je Vazura.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić je čestitao igračima i stručnom štabu na pobedi nad Astanom, uz reči da je radostan.

„Naravno, ostaje senka, gorčina, zbog toga što smo propustili priliku. Senka tuge će postojati dugo, ali to ne umanjuje značaj pobede”, kazao je predsednik Partizana.

Partizan će u nedelju utakmicom protiv Radnika završiti polusezonu.


Izvor: Novosti.rs