Volden iskreno govorio o stvarima koje mu se sviđaju i ne sviđaju u Beogradu (VIDEO)

Američki košarkaš Kori Volden zadovoljan je kako protiče njegova prva sezona u Partizanu.

FOTO: KK Partizan NIS
On je u intervjuu za klupsku televiziju podelio utiske o klubu, navijačima, ali i stvarima koje mu se sviđaju, odnosno ne sviđaju u Beogradu.

„Zaista uživam u Partizanu, u sezoni. Uživam da učim. Sve više uživam i u Beogradu. Malo je hladnije za mene, jer dolazim sa Floride, ali osim toga, sve je dobro. Otkrio sam mnogo restorana i još uvek pronalazim nova mesta. Grad je generalno lep, počinje da mi se stvarno sviđa, za razliku od vozača. Oni mi se ne sviđaju”, rekao je Volden.

Volden najviše vremena u slobodno vreme provodi sa zemljakom Rašonom Tomasom.

„Naviše se družim sa Rašanom (Tomasom), jer je on praktično moj komšija. Sa svim Amerikancima se družim, ponekad i sa Srbima, ali najviše vremena sam sa Rašanom”, dodao je Volden.

Volden se nada da će Partizan ove godine osvojiti sve trofeje.

„Naša košarka je dobra, pobedili smo dosta utamica. Istina je i da smo neke izgubili, ali smo najveći broj dobili. Očekujem da pobeđujemo što više možemo, da osvojimo sve trofeje koje možemo, da maksimalno iskoristmo naš talenat i timski rad kada bude najteži deo sezone. Želeo bih da pobedimo što je više moguće utakmica i da osvojimo sve”, istakao je Volden.

On dodaje da mu podrška navijača, u trenucima kada ekipi ne ide baš najbolje, mnogo znači.

„Postavljali su mi ovo pitanje i ranije. I dalje stojim pri tome da imamo najbolje navijače. Na velikim, pa čak i malim utakmicama ili na gostovanjima, oni su tu da nas svim snagama podrže, da nas motivišu i bodre da igramo malo bolje kada imamo teške momente na utakmicama. Takvu atmosferu je zaista lepo videti. Hvala na podršci i što nas hrabrite. Hvala za dodatnu motivaciju svojim prisustvom. Znate da ću dati sve od sebe da vas učinim zadovoljnima. Pobrinite se za domaći teren”, zaključio je on.