Mijailović o klupskom dugu, budžetu, Lovernju, Redingu… /VIDEO/

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović tradicionalno jednom u mesec dana odgovara na pitanja navijača na BC Partizan TV.

FOTO: KK Partizan NIS
Prvi čovek Partizana je pričao o dugu kluba, kao i o potencijalnom budžetu za Evroligu, kao i sezonskih karata.

– Tih šest i po miliona evra iz APR- a su gubici naslagani od ranije. Mi danas dugujemo nešto više od 2.500.000 evra i u te obaveze ulazi poreski tug koji pokušavamo da saniramo. Mi imamo ekipu koja je već pravljena za Evroligu. Mi ćemo potencijalni budžet za Evroligu nadograditi i imaćemo veće prihode od karata. I ako ne uđemo u Evroligu klub neće propasti. Kada su u pitanju sezonske i dnevne karte, mi smo sa te prihodne strane oko 90.000.000 dinara. Već sam ranije rekao a je cilj bio 800.000 evra, a da su očekivanja i preko milion evra, rekao je Mijailović za BC Partizan TV.

Jedno od pitanja odnosilo se na pregovore crno-belih sa Žofrijem Lovernjom, kao i situaciju oko povrede Redžija Redinga.

– Što se tiče Žofrija, dakle postoji velika ljubav između njega i Partizana. Kada su krenuli pregovori, kada smo tražili centra, pojavila se takva mogućnost: kontaktirala nas je njegova agencija, pregovarali smo, ali se nije ispunila ni njegova ni naša želja i doneta je odluka da ostane u Fenerbahčeu. Što se tiče Redingove povrede naš tim doktora radi na povredi. Znaćemo za nekoliko dana šta će se desiti sa njim. Ne bih da preuranjeno iznosim informacije. Što se tiče zamene, ne bih komentarisao. Imamo naš tim, koji pravi dobre rezultate, prvi smo u ABA ligi, među najboljima u Evrokupu, kazao je Mijailović.

Mijailović je govorio i o sponzorima, slučaju Podgorica, Vilu Mozliju, Žanisu Pejnersu, treneru Trinkijeriju.

Kompletan intervju možete pogledati ovde.