Partizan dobio 10 miliona evra iz Francuske + bonusi! (VIDEO)

U Humskoj nikada nije bila bolja situacija, kada je reč o ponudama za fudbalere Partizana.

FOTO: FK Partizan

Strahinja Pavlović je već prodat za čistih 10.000.000 € plus bonuse, što je samo po sebi dovoljno crno-belima za lagodan život, ali tu nije kraj interesovanjima za crno-bele igrače i osmocifrene milionske ponude.

Naime, već se priča o bogatoj ponudi za Umara Sadika koju je Partizan odbio jer želi više, baš onoliko koliko je stiglo za dovođenje velikog bisera, Filipa Stevanovića.

Još uvek maloletni krilni napadač je zaludeo ljude iz francuske Nice koji su, saznaju pojedini sportski portali, poslali ponudu visoku čak 15.000.000 €!

Takve cifre u Humskoj su nekada bile misaona imenica i pred rukovodstvom je pravi izazov da li je prihvatiti. Ona je snazi već nekoliko dana, a jedina kočnica je činjenica da Stevanović ne bi mogao da bude prodat dok ne napuni 18 godina.


Traži se pravi model, a načelno je u planu dogovor da se transfer ostvari ove zime, a da Filip ostane ostane na pozajmici u Humskoj sve dok ne postane punoletan (25. septembar). Bio bi to transfer koji bi oborio i ujedno postavio apsolutni rekord u srpskom fudbalu.

Sve je i dalje na dugom štapu, crno-beli mogu da pregovaraju i čekaju, ali ostaje utisak da bi ova zima mogla da se proglasi najuspešnijom u istoriji kluba, budući da bi kroz prodaje samo trojice igrača, Pavlovića, Stevanovića i eventualno Sadika, moglo da se zaradi gotovo 40.000.000 €.