Partizan predstavio prvo zimsko pojačanje!

Dojučerašnji napadač Vojvodine novi je igrač crno-belih. Tim povodom oglasio se i sam ofanzivac, ali i trener crno-belih Savo Milošević.

FOTO: FK Partizan
Bivši fudbaler Vojvodine, Seula i Mačve Bojan Matić novi je napadač Partizana. On je ovog petka pristigao u tabor kluba iz Humske, pošto je sa dojučerašnjim klubom iz Novog Sada, čiji je bio najbolji strelac u prvoj polusezoni, doputovao u Belek nadomak Antalije.

Međutim, iako je u opremi novosadskog kluba doputovao u Tursku, napustiće je već za dva dana u crno-belom dresu, u kom će verovatno debitovati u nedelju protiv Ružomberoka, a onda će otići i u Katar sa novim saigračima na tri prijateljske utakmice sa Rostovom, Lokomotivom i Spartakom.

„Verovatno ćemo mu dati neku minutažu protiv Ružomberoka. Najbitnije je da se smesti i upozna sa igračima, znamo ga dobro, neće biti problema”, ocenio je Savo Milošević, pa dodao:

„Dobra stvar je što je Matić iskusniji od Sadika i što ima neke druge kvalitete. Njih dvojica su različiti profili napadača. Ja kao trener i moji saradnici iz stručnog štaba imamo uslov da špic bude visok. Njih dvojica to i jesu, ali su potpuno različiti kada je u pitanju sama igra. Bojan će nam otvoriti nove mogućnosti u napadu i poželeo bih mu dobrodošlicu”, rekao je Milošević.


Sam Matić veoma je zadovoljan, ali nije bio baš svestan da će direktno iz opreme Vojvodine da se presvuče u Partizanovu i to direktno sa aerodroma. „Nisam baš mogao da pretpostavim, ali nedelju i po dana postoje spekulacije iz Partizana. Očekivao sam ovo, nisam baš mislio da će tako da se desi, ali drago mi je što sam ovde došao”, istakao je Matić prilikom predstavljanja novinarima.