Partizanu stižu milionske ponude, a šta Sadik želi?

Dolazak Umara Sadika na pozajmicu letos iz Rome pokazao se kao pun pogodak za Partizan u prvom delu sezone, iako su na početku mnogi sumnjali u kvalitet visokog napadača iz Nigerije.

FOTO: GettyImages.com
On je danas najbolji strelac Partizana, ima izvanredan učinak. Od početka sezone je u svim takmičenjima odigrao 30 mečeva, postigao 16 golova, uz čak 12 asistencija.

Posle takvog učinka, logično je što u tekućem prelaznom roku stižu brojne ponude za Partizanovog napadača, ali klub iz Humske ih za sada sve odbija, jer se kreću oko 6-7 miliona evra, a crno-beli očekuju dvostruko više.

Naravno, postavlja se pitanje kako Sadik sve to doživljava, ima li želju da ostane u Partizanu, ili bi u neku jaču ligu, za mnogo veći novac.

Na tu temu, Sadik je govorio posle okupljanja ekipe na pripremama za drugi deo sezone i odmah otklonio dilemu - ne razmišlja o odlasku, jedva čeka da nastavi da trese mreže u dresu Partizana.

„Osećam se fantastično, iza mene je najboljih šest meseci u karijeri i moram da priznam da sam jedva čekao početak priprema i nove izazove u Partizanu. Sve je bilo sjajno, ali takav sam da uvek želim više i bolje. Sa tom namerom sam se vratio sa odmora.

Drago mi je kad čujem da u klubu računaju na mene i da žele da otkupe moj ugovor. Naravno, to je i moja želja. Čuo sam za određene ponude i interesovanja, ali moji planovi su vezani za Partizan, tako da sada ne želim nigde da idem”, poručuje Sadik.

Dodaje da je srećan u Partizanu, prezadovoljan dosadašnjim iskustvom, a navijači ga oduševljavaju.

„Navijači me čine boljim, neverovatna je ta energija koju prenose na nas dole na terenu, bez obzira na to da li igramo na domaćem terenu ili u gostima. Ne sumnjam da će biti uz nas i u nastavku sezone, a mi ćemo znati da im se odužimo”, naglasio je Sadik.