Puna Arena čeka Virtus! (VIDEO)

Večeras se u Štark Areni očekuje od 17000 do 18000 navijača.

FOTO: KK Partizan
Spektakl, to je prava reč. To je ono što nas očekuje večeras u duelu Partizana i Virtusa iz Bolonje na startu TOP 16 faze Evrokupa. Veliko je interesovanje za ovu utakmicu pa zato i ne čudi što su prognoze da će (gotovo) ispunjena Arena dočekati italijanski klub večeras. Što će značiti da su procene da će na tribinama večeras biti oko 17000 - 18000 navijača.

U prodaji je u ovom momentu ostalo oko 2000 ulaznica, ali ako je verovati dosadašnjem interesovanju to će biti prodato do početka utakmice.

Zavisiće dosta i od ljudi sa sezonskim kartama, ali ova utakmica koje je verovatno najuzbudljivija u dosadašnjem delu sezone će svakako privući i njih, ali i gledaoce koji će kupiti pojedinačne karte.

Partizan je rekorder Evrolige po poseti na jednoj utakmici, a to je broj od 22567 navijača protiv Panatinaikosa.

Najvažnije po crno-bele je da će igrati pred praktično punim tribinama i da će imati pravu podršku na startu TOP 16 faze Evrokupa.

PODSETIMO SE KAKO JE TO NEKADA IZGLEDALO U ARENI:

Meč počinje od 20 časova u beogradskoj Štark areni. Partizan je bio najgledanija ekipa u prvoj fazi Evrokupa, a sa ovakvom posetom protiv Virtusa verovatno će biti i u ovoj TOP 16 fazi.