Savo posle Krakovije: Trebalo je biti 4:0!

Dve dobre provere za Partizan u Beleku. Jedan dan, a dve utakmice, prve na zimskim pripremama: pobeda nad Vitorulom od 1:0 i remi sa Krakovijom 1:1, s tim što je gol primljen iz penala pred sam kraj.

FOTO: FK Partizan
Trener Savo Milošević bio je vidno zadovoljan na kraju dugog radnog dana. Štaviše, priznao je da je ekipa obe utakmice odigrala iznad očekivanja.

„Nisam očekivao tako dobru igru, jer je ovo prva utakmica, noge teške… Imali smo neke fenomenalne akcije, sve je izgledalo suviše dobro za prvi meč. Trka i ozbiljnost su bili na dobrom nivou. Imali smo i jakog protivnika u drugoj utakmici i sve to jeste parametar koji nam pokazuje da li smo na dobrom putu”, rekao je Milošević posle meča za Arenu sport.

Partizan je protiv Krakovije, drugog tima poljskog prvenstva, odigrao toliko dobro da je 1:1 potpuno nerealan rezultat.

„Samo po šansama u drugom poluvremenu trebalo je da bude 4:0, ali nemamo još mirnoću u završnici. Radimo na tome, doći će i to, sve je to posledica umora. Bitno je da stvaramo šanse, dolazimo u završnicu.”

Kao i obično, pojavljuju se i prvi problemčići sa povredama.

„Asano je osetio bol u kuku, a Sumu smo zbog problema sa leđima ostavili da igra u drugom poluvremenu. Jedino će Lutovac morati da ode na pregled magnetnom rezonancom, a što se ostalih tiče, samo je prevencija u pitanju”, objasnio je Savo Milošević.

Naredni meč Partizan će igrati 26. januara sa Ružomberokom.