Škrbić napadač po ukusu Partizanove struke, u planu i Vitas!

Miljan Škrbić (1995) prošao je omladinsku školu OFK Beograda, u Sloveniji igrao za Krško, u Turskoj za Giresun.

FOTO: FK Partizan
Miljanu Škrbiću, centarforu na probi u Partizanu, juče je poništen možda i regularan gol protiv Vitorula (navodno: faulirao golmana), međutim, to nije promenilo pozitivan sud šefa struke Sava Miloševića:

„Škrbić je izuzetno zanimljiv igrač, bukvalno, ono što nam treba, izuzev što je njegov takmičarski ritam na najnižem nivou. Videćemo narednih dana da ga testiramo i dovedemo na viši fizički stepen.”

Kratka stanka i...

„Da je u takmičarskoj formi, Škrbić bi već sad potpisao ugovor! Ima kvalitete pravog špica: razume igru, dobar je u skoku, teško mu je uzeti loptu. Bio bi idealan izbor što se tiče našeg stila i igrača koje imamo. I 45 minuta nam dovoljno da vidimo sve stvari i postane nam prilično jasno. Samo se postavlja pitanje: koliko brzo možemo da ga vratimo u takmičarski ritam?”, širi ruke Milošević.

Podsetimo, Miljan Škrbić (1995) prošao je omladinsku školu OFK Beograda, u Sloveniji igrao za Krško, u Turskoj za Giresun, Partizanova struka poznaje ga iz perioda dok je bio u omladinskoj reprezentaciji.

U Antaliji se uveliko šuška: Uroš Vitas mogao bi uskoro da postane novi štoper Partizana!

„Videćemo, može da se desi”, bio je juče kratak trener Savo Milošević upitan da li će crno-belo jato u Turskoj da obogati dosadašnji štoper kazahstanskog Irtiša.

Vitas je rođen 6. jula 1992. u Nišu, dokazao se u Radu, bio internacionalac i u Belgiji – u Gentu i Mehelenu.

Izvor: Zurnal.rs