Trinkijeri ljut i pored +13: Kriminalni smo!

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri nije bio zadovoljan celokupnim izdanjem svoje ekipe u pobedi nad Mornarom iz Bara u 14. kola ABA lige.

FOTO: KK Partizan NIS
Partizan je u ,Štark areni savladao Barane rezultatom 88:75, međutim, uprkos tome što su u jednom momentu treće deonice imali i +22, Mornar je u poslednjoj četvrtini spustio na jednocifrenu razliku.

„Mornar nije igrao dobru odbranu, bili smo otvoreni, ali smo se opustili na kraju i to je kriminalno. Radimo na tome, ali moramo još više. Pustili su nas da šutiramo i teško je tada ne koristite otvorene šuteve. Gledajući drugo poluvreme, to nije istina. Nisam zadovoljan, idem kući sa gorkim ukusom u ustima”, rekao je Trinkijeri.

Italijanski strateg je prokomentarisao utakmicu rekavši da je njegov tim odigrao dva različita meča u jednom, ali je i dodao da je pobeda bila zaslužena.

„Dve utakmice u jednoj. Prvo poluvreme smo igrali dobru odbranu, bili smo fokusirani i radili posao kako treba. Nekoliko naših loših odluka je dovelo do toga da se naša prednost smanji. Igrali smo se vatrom u drugom poluvremenu, bilo je gusto u završnici, ali smo zaslužili da dobijemo ovu utakmicu”, istakao je Trinkijeri.

Ekipa crno-belih će naredni meč odigrati u okviru Evrokupa, kada budu dočekali Virtus iz Bolonje.