Vazura: Nismo prestajali da verujemo u potencijal Pavlovića!

Strahinja Pavlović od leta u Monaku! Lepa vest koja je obeležila kraj 2019. godine i sa kojom su svi u Humskoj 1 nasmejani ušli u 2020! Generalni direktor crno-belih nije krio zadovoljstvo u intervju za Novosti.

FOTO: FK Partizan
„Od prvog dana kada je prešao u prvi tim Partizana verovali smo u potencijal Strahinje Pavlovića. Naša vizija je bila da pratimo njegov razvoj i kao klub reagujemo u pravom trenutku. Ideja kluba je da razvijamo igrače iz našeg omladinskog pogona kroz prvenstvene utakmice što je hrabar korak, jer na tom putu sazrevanja ima i uspona i padova kod mladih igrača”, kaže Vazura i dodaje  „Verovali smo u Strahinju čak i onda kada su se pojavljivali različiti novinski tekstovi koji su pokšali da ospore naše planove ili svesno utiču na njegovu psihu. Ali, ni u jednom trenutku nismo pomislili da odustanemo. Takve stvari su nas samo ojačale.”

Monako se pojavio u idelanom trenutku Pavlovićeve karijere.

„U dogovoru sa njegovim agentom Vukićem i porodicom i posle nekoliko fantastičnih pounda na stolu, odlučili smo da je za njega najbolje da svoj razvoj nastavi u klubu koji će mu najviše igrački odgovarati,a to je Monako. Na tom poverenju bih zahvalio Strahinji, jer je ljudima u klubu da puno poverenje da uđu u pregovore o scim detaljima njegovog ugovora. Dugujem zahvalnost i Milonji Đukiću koji je u Partizan prvi doneo ponudu Monaka, naravno i Pavlovićevom menadžeru i našem bivšem igraču Zvonimiru Vukiću. Upravo je Vukić razumeo viziju Partizana u vezi sa razvojnim putem našeg igrača.”

Stopama Strahinje Pavlovića će, nema sumnje, jednog dana će i ostali izdanci iz Zemunela.

„Svi smo srećni što Partizan ima takve bisere. Tu su Filip Stevanović, pa Lazar Pavlovića i mnogi drugi koji tek dolaze i sa kojima se ozbiljno radi. Nije lako kada se jure dobri rezultati i forsiraju mladi iz naše fabrike taleneta. Ali verujem da dobronamerni ljudi prepoznaju ono što radimo studiozno i u intersu kluba”, zaključio je Miloš Vazura.