Vrhunska forma Parnog valjka, pregažen i FMP!

Fantastična partija crno-belih i u Železniku.

FOTO: KK Partizan
Ekipa Andree Trinkijerija je nastavila sa odličnim igrama u Novoj godini.

Partizan je slavio i protiv FMP-a u Železniku za deveti uzastopni trijumf u svim takmičenjima. Ekipa Partizana nije poražena od 11. decembra i meča protiv Lokomotive Kubanj u Evrokupu.

Crno-beli su danas slavili protiv limenki rezultatom 57:87.

Fantastično je Partizan počeo, Amerikanci u dresu ekipe crno-belih su punili koš domaćina, trener Jovanović je bio besan, a Trinkijeri je mogao da bude ponosan na granitnu odbranu. Na kraju prve deonice bilo je 18:6, a serija se nastavila i u drugoj četvrtini za ukupno 19:2. Ipak, FMP je krenuo polako da se vraća u meč.

Sada je Partizan imao crne minute, nisu mogli da stignu do koša čitavih 4 minuta, a domaći su prišli na 21:24. Ipak, onda nova serija Partizana, trojka Birčevića nakon koje je sve bilo lakše, a začinili su Pejdž i Volden za lakši posao u drugom poluvremenu.

Održavana je prednost tokom treće deonice, Partizan je bio bolji i na kraju je serijom od 5:0 (trojka Jaramaza i dvojka Trifunovića) stigao do nedostižnih +18 pred odlazak u poslednju deonicu.

Lagano su igrali crno-beli, srpski igrači su preuzeli primat, Veličković koji je danas slavio to što je postao igrač sa najviše nastupa u dresu Partizana, potom Jaramaz i Birčević su nastavili da pune koš domaćina, pa je nakon trojke reprezentativca Birčevića bilo +23.

Tada je već sve bilo rešeno, formalnost su bili poslednjih pet minuta utakmice kada je Partizan uspeo da dodatno povisi prednost, u jednom trenutku je bilo čak i +30!


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо