Vujošević brani Zagorca: On ne radi takve stvari da bi se proslavio! /VIDEO/

Nekadašnji trener Partizana, Duško Vujošević, izjavio je da prati igre crno-belih ove sezone, kao i da nekim stvarima nije posebno oduševljen. 

FOTO: N1
Trofejni stručnjak je stao u odbranu Radeta Zagorca zbog kritika nakon promašenog šuta za pobedu u Istanbulu.

„Košarka je moj život, naravno da pratim to što se dešava u Partizanu, bez obzira što je to deo moje prošlosti. Da nije bilo Partizana ja ne bih bio to što jesam, baš kao što Partizan ne bi bio to što jeste da nije bilo mene. Tim je sastavljen od velikog broja igrača, nisam posebno oduševljen tom činjenicom, ali ja sam veliki navijač Partizana, želim mu da napravi rezultat i mislim da ima objektivne šanse da se nađe u finalu. Drago mi je što je „Arena“ opet puna, što se ponovo čuje ista pesma, ali mi nije drag metod kojim se došlo do toga da se više ne pevaju različite pesme”, izjavio je Vujošević za BC Partizan TV.

„Pratio sam meč u Istanbulu, iznenađen sam nekim reakcijama na forumima, kritikama zbog promašenog šuta Zagorca, jer odigrao je dobru utakmicu i preuzeo je odgovornost i za taj poslednji šut. To nije čovek koji takve šuteve uzima da bi se proslavio, već da bi ekipa dobila. Mora da se shvati da se košarka ne igra samo poslednjih 30 sekundi, sve vreme se igra i sve vreme se odlučuje. Pored toga, u moje vreme publika je vaspitavala i podržavala igrače. Uvek sam igračima posle promašaja govorio da će to da im se vrati i verujem da će Zagorac i ekipa ovo vratiti Turcima za sedam dana”, dodao je Vujošević.