Zeka i Partizan idu zajedno u Tursku! (FOTO)

Još jedan štoper se možda priključi ekipi.

FOTO: FK Partizan
Odrađena su merenja, testovi, prozivka u Beogradu, pa su fudbaleri Partizana i stručni štab danas otputovali u Tursku, gde će održati prvi deo zimskih priprema. Istog dana u ovu zemlju odlazi i Miloš Jojić.

FOTO: FK Partizan
Crno-beli su jutros krenuli put Beleka, gde će ostati do 27. januara. U planu je da se odigraju dve prijateljske utakmice, pominje se da je jedan od rivala slovački Ružomberok, ali sve te finese, po običaju, treba da se potvrde po dolasku na lice mesta.

Trener Savo Milošević poveo je 31 igrača na pripreme. Po informaciji sa klupskoj sajta, za svoje mesto pod suncem u Beleku boriće se: Stojković, N. Stevanović, Popović, N. Miletić, Lutovac, Ostojić, Vujačić, Dinga, S. Pavlović, Urošević, Brežančić, Zdjelar, Šćekić, Smiljanić, Natho, F. Stevanović, Asano, Stanojlović, Suma, L. Pavlović, Marković, Tošić, Lakčević, Sadik, Ivanović, Momčilović, Jović, Arambašić, Čolić, Vukanić, Knežević.

Zasad nema ozbiljnijih nagoveštaja da bi neko od igrača mogao da napusti klub, osim Dinge, koji je na listi želja nekoliko domaćih klubova i slovačke DAC Strede. Ali lako bi moglo da se desi da se neko priključi timu dok su u Turskoj, pre svega još jedan štoper, a kao opcije se pominju Slobodan Simović i Slobodan Rajković.