Želi da se Partizan ugasi: Vuletić poručio udario na Terzića!

Potpredsednik Partizana bez dlake na jeziku.

FOTO: FK Partizan
Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana, rekao je da Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, borbu Večitih rivala vidi kao onu na “život ili smrt”.

Vuletić je govorio i o sponzorstvima, a dodao je i da trener crno-belih Savo Milošević ima bezrezervnu podršku svih u klubu.

„Pre dve godine u jednom velikom interjuu Zvezdan Terzić je objasnio da su Zvezda i Partizan kao dva gladijatora u areni i tada izjavio da jedan može da živi samo ukoliko drugi umre i da je zadatak onom jednom da pusti krv onom drugom kako bi onaj jedan mogao da živi. Čini mi se da se ta želja za uništenje Partizana poklapa sa aktuenlnim društvenim trenutkom i najbolje u prilog tome govori i broj penala dosuđenih za Crevenu zvezdu u ovoj polusezoni. Iza svega toga stoji sportsko-politička organizacija koja ima za cilj da, ne samo Zvezda osvaja titule, nego i da Partizan nestane sa sportske mape i da u svim sportovima ne bude ni drugi. Verujte mi, Partizan treba da bude srećan i što je živ! Ta ideja je pokušana da se ostvari prošle sezone sa Radničkim iz Niša, a ove godine to isto je pokušano i sa Vojvodinom, ali nešto im ne ide...”, kazao je Vuletić u emisiji Bez ustručavanja.

On je govorio i o sponzorstvu ‘Gazproma’.

„Pitanje je koliko se Gaspromu isplatilo tada da uloži u Zvezdu koja nije igrala Evropu? Koliko je bilo isplativo jednom velikanu Gaspromu da ulaze u reklamu koja je mogla da se vidi samo od Subotice do Surdulice? Ni danas nije drugačija priča. Zvezda ima čak šest puta više prihoda od Partizana koja proizvod dobrog poslovanja, već nekih drugih sistema plaćanja, pre svega donacija i sponzorstava. FSS je neko ko sudeluje u celoj toj priči. Partizan je kao pepeljuga u celoj toj priči!”

Trener Savo Milošević ima podršku čelnika kluba, poručio potpredsednik crno-belih.

„Cela uprava je iza Miloševića. On je došao u teškom trenutku na mesto trenera, kada je Partizan imao mnogo problema, i uspeo je da dođe do titule u Kupu. Uradio mnogo hrabrih poteza koje bi retko ko smeo. Uspeo je u junu mesecu da napravi veliki presek i da precrta čak 15 igrača i da preporodi igru Partizana koja sada izgleda veoma dobro što i rezultati to i pokazuju”, poručio je Vuletić.