Angola: Ovo je za mene kao san! /VIDEO/

Novi košarkaš Partizana, Kolumbijac Brajan Angola, pun je utisaka o novom klubu: - Igranje za Partizan za mene je kao san. Neverovatno je biti deo kluba sa takvom istorijom. Ovde se već osećam kao deo porodice.

FOTO: KK Partizan
Stranci koji dolaze u KK Partizan, kao po pravilu, odmah postanu deo ekipe i kao da su u klubu „100 godina”. I novipridošli Brajan Angola deli takav osećaj.

- Sjajan je osećaj biti prvi Kolumbijac u istoriji Partizana, klubu sa tako velikom istorijom i tradicijom. Neverovatno je! Voleo bih da budem uzor mlađima iz Kolumbije, da kad vide mene znaju da i oni mogu tako nešto isto, da sanjaju veliko. Mogu da kažem da je igranje za Partizan kao san za mene. Kada znaš kakvu istoriju ima Partizan stvarno je neverovatno biti ovde - izjavio je Angola za Televiziju BC Partizan.

O razlozima i motivima dolaska u Partizan, iako neće moći da igra u mečevima Evrokupa, Angola kaže:

- Imao sam dobru sezonu u Ostendeu, ali želeo sam da pređem na viši nivo. Partizan ima dobar tim i dobru hemiju. Došao sam da igram što bolje pomogu i probam da pomognem. U Partizan sam došao jer sam želeo sam da podignem igru na viši nivo. Uvek sam gledao Partizan još dok sam bio na koledžu, a i dva moja saigrača sa koledža su igrali ovde - Najdžel Vilijams Gos i Entoni Braun.

Kaže da još nije upoznao Beograd, ali da je jednom posetio tržni centar i da su ga ljudi prepoznali što mu je bilo neverovatno, a dodaje da je mnogo čuo o navijačima.

- Možete da osetite njihovu ljubav prema Partizanu. Ovde sam zbog iste stvari - da volim ovaj tim i da igram što bolje mogu. Partizan već ima odličnu sezonu, a moje da je da probam da pomognem da tim bude još malo bolji - dodaje Angola.