Partizan gostuje u Senti, dva igrača van stroja… /SASTAV - FOTO/

Pod upitnik je samo nastup Saše Zdjelara, a ostale adute ima na raspolaganju trener Savo Milošević.

FOTO: FK Partizan
Slede tri utakmice za sedam dana posle kojih može da se podvuče crta pred ostatak sezone, a jasno je da je Partizan u „poteri” za Zvezdom i da nema pravo na kiks. Crno-beli danas od 16 časova izlaze u Senti na crtu ekipi koja je letos iz Humske odnela bod i na svom terenu još nema poraz. Jasan cilj i plan je da se sa standardnom ekipom Savo Milošević suprotstavi rivalu, a pod upitnikom su povratak Saše Zdjelara i igranje Takume Asana, koji se povredio pre šest dana.

Nema prostora za kalkulacije, a toga su svesni u taboru drugoplasirane ekipe koju će predvoditi golman Vladimir Stojković uz standardne članove poslednje linije Nemanju Miletića, Bojana Ostojića, Strahinju Pavlovia i Slobodana Uroševića. Ako ne igra Saša Zdjelar tu je Aleksandar Šćekić, a za kreaciju su zaduženi Bibras Natho i Sejduba Suma. Razigran je Zoran Tošić, dok će najverovatnije povređenog Asana zameniti mladi Filip Stevanović. Najistureniji biće Umar Sadik.

Projektovan sastav: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar (Šćekić), Natho, Suma, Stevanović, Tošić - Sadik


FOTO: Partizan Video Materijal