Savo Milošević: I noćas ću lepo da zaspim, biće kao u Ligi Evrope! /VIDEO/

Fudbalere Partizana očekuje 162. večiti derbi  protiv Crvene zvezde. Utakmica na stadionu Rajko Mitić na program je u nedelju, 1. marta od 18 časova.

FOTO: FK Partizan
Trener crno-belih Savo Milošević je istakao da je situacija u ekipi dobra, da nema povređenih i da su svi spremni za sutrašnji okršaj.

- Verujem da je ekipa spremna. Svi su zdravi. Za sad aide sve po planu i mogu da budem zadovoljan što se tiče trenutne situacije u ekipi i verujem das mo svi fizički i psihološki spremni za derbi. Naša najveća snaga je što smo sačuvali ekipu u zimskom prelaznom roku, uz dolazak Vitasa i Matića - rekao je Milošević.

- Još uvek ne znamo šta da očekujemo od Zvezde. Odlazak Marina koji je ima veliki uticaj, doneo je novine u igri na koje treba da se prilagodimo. Sutra treba da se vratimo na nivo na koji smo bili tokom Lige Evrope, kazao je trener Partizana i naglasio da zna startnih 11 za sutrašnji meč.  

Saša Zdjelar veruje u trijumf Partizana.

- Novo iskustvo za nas. Utakmica mnogo donosi i mislim da ćemo mi izaći kao pobednici. Svakog rivala analiziram, pa e tako i sa Petrovićem i Nikolićem - dodao je Saša Zdjelar.