Trinkijeri: Zaslužili smo da se odmorimo! /VIDEO/

Košarkaški Partizana pobedili su Budućnost u velikom derbiju 19. kola sa 87:82 i sada su vrlo blizu da na kraju ligaškog dela zauzmu prvo mesto.

FOTO: KK Partizan NIS
Trinkijeri i njegovi izabranici su iza sebe težak raspored. Poraženi su od Zvezde, pobedili su Virtus u Bolonji i Budućnost.

- Ponedeljak Zvezda u gostima, sreda Virtus u Bolonji, nedelja Budućnost u Beogradu. Preživeli smo to je najvažnije. Izgubili smo nekoliko igrača. Padali smo, dizali se, borili se. Na kraju, zasluženo smo stigli do pobede. Treneri moraju da razmišljaju i rade, a igračima želim da se sada malo odmore, zaslužili su to, rekao je Trinkijeri i nastavio:

- Ušli smo u meč umorni i isceđeni. Međutim, uz podršku navijača odigrali smo kao da umora nije bilo. Energija se tribina se širila kao viroza među igračima koji su dali i poslednji atom snage. Odbranu smo odigrali jako dobro, odlično smo branli pik en rol igru Budućnosti, koja je jedna od najboljih ekipa kada je takav način napada u pitanju. Ponosan sam na igrače jer su dali i više od onoga što sam očekivao i verovao da mogu. Mi smo tim i sve pobede su timske pobede. Ja ne mogu da pričam o igri Pejdža, a da ne spomenem Jaramaza, ne mogu da pričam o Jaramazu, a da ne spomenem Mozlija, gde je Janković… Mi smo tim i sve pobede i porazi su timski uspesi i neuspesi. Momci se međusobno podržavaju i dišu kao jedan.