Partizan pozvao navijače na sportsko navijanje protiv Trenta!

Košarkaški klub Partizan pozvao je danas svoje navijače da u predstojećoj utakmici protiv Trenta u Evrokupu navijaju sportski i pomognu ekipi da ostvari ukupno najbolji učinak u tom takmičenju ove sezone.


Partizan je juče lako pobedio Krku u Novom Mestu, u ABA ligi i priprema se za utakmicu šestog kola Top 16 faze Evrokupa protiv Trenta, 4. marta u Beogradu.

Pobeda protiv Trenta donela bi crno-belima ukupno najbolji učinak u čitavom Evrokupu ove sezone i prednost domaćeg terena u svim kasnijim fazama takmičenja, bez obzira na protivnika.

Partizan je pozvao navijače da ispune Beogradsku arenu, ali i da navijaju sportski, da budu pogonsko gorivo koje će Partizan odvesti do pozicije najuspešnijeg tima Evrokupa.

- Utakmica u sredu je veliki izazov i za navijače Partizana. Nakon incidenata koji su se dogodili na meču protiv Darušafake, klub je kažnjen sa 10.000 evra, ali se zbog svih događanja nalazi pod lupom i u slučaju ponovljenih incidenata preti mu igranje pred praznim tribinama. Kada se u obzir uzme koliko podrška sa tribina znači crno-belima i čini domaći teren istinskom prednošću, eventualno igranje pred praznim tribinama bilo bi ravno poništavanju ostvarenog rezultata - navodi se na sajtu Partizana.

Utakmica Partizana i Trenta igra se u sredu od 21 sat.