Partizan se ne zaustavlja: Stiže još jedan štoper na leto, možda i dva!

Crno-beli posle potpisa Bojana Ostojića žele još pojačanja u poslednjoj liniji odbrane.

FOTO: FK Partizan
Produžetak ugovora sa iskusnim Bojanom Ostojićem ( do leta 2021. godine) prvi je i sasvim očekivan korak Partizana, ali tu svakako neće stvati aktivnosti crno-belih u kompletiranju poslednje linije pred letnje kvalifikacije za evropska takmičenja. Crno-beli nameravaju da agnažuju još bar jednog centralnog defanzivca u prelaznom roku kako bi kompletirali pomenutu poziciju za narednu sezonu.

Sve će, naravno, zavisitii od procene stručnog štaba, odnosno potreba tima i shodno tome će Partizan i reagovati i poslovati. Mada, sigurno ne tako angažovano kao u prethodnim prelaznim rokovima, jer posledice pandemije korona virusa tek treba da se sagledaju i one će svakako imati uticaj i na tržište i na agilnost klubova.

Jedno je sigurno - Strahinja Pavlović napušta ekipu i seli se u redove Monaka, sa kojim je još zimus parafirao petogodišnji ugovor, pa će ekipa na poziciji štopera ostati sa pomenutim Ostojićem, Urošem Vitasom, koji je zimus angažovan. i Igorom Vujačićem, koji je u nekoliko utakmica drugog dela sezone ipak pao u treći plan, što možda i navodi da bi mogla biti angažovana dva štopera.

Opredeljenje crno-belih prilikom dovođenja fudbalera biće svakako uslovljeno i brojem dozvoljenih stranaca u timu (očekuje se da se poveća na šest), te od toga zavisi kakva će rešenja izabrati klub iz Humske. U svakom slučaju, klub već razmatra adekvatna igračka rešenja i sa srpskim i sa stranim pasošima, a konačnu odluku će doneti sportski sektor crno-belih.

Izvor: Telegraf.rs