Suma o onom driblingu: Proučio sam Megvajera, kasnije smo se smejali u svlačionici! /VIDEO/

Partizanov vezista se podsetio meča sa Mnačester Junajtedom.

FOTO: FK Partizan
Karijera Sejdube Sume u Partizanu je čudna priča.

Došao je kao najskuplje pojačanje u istoriji kluba i sa ogromnim očekivanjima. Ipak, početak je bio traumatičan za obe strane. Suma se nije lako uklopio, tadašnji trener Đukić mu nije verovao mnogo, a pritisak od Uprave i navijača je bio veliki i očekivalo se da omaleni Gvinejac odmah počne da pravi razliku.

U jednom trenutku je izgledalo da će Suma osati upamćen kao jedan od najvećih Partizanovih promašaja. Otišao je na pozajmicu u Izrael, ni tamo nije igrao, delovalo je da će ga se Partizan rešiti, a onda je došao Savo Milošević i sve preokrenuo.

Kod aktuelnog stratega crno-belih je Suma proigrao i postao jedan od najbitnijih igrača. Doneo je pobedu u derbiju, imao neka sjajna izdanja u Evropi, a navijači će ga dobro pamtiti i po potezu protiv Mančester Junajteda kada je ’poslao po burek’ najskupljeg defanzivca Harija Megvajera.

U razgovoru za medije u domovini, Suma se prisetio tog detalja...

- Pre svega, bio je fantastičan osećaj igrati protiv Mančester Junajteda. Znali smo da će nam biti teško, ali smo išli na pobedu. A što se tiče te akcije sa Megvajerom... Već sam ga bio proučio pre meča. Kada sam primio loptu, pravio sam se da idem na šut. Brzo sam se okrenuo na drugu stranu i on je pao. Hteo sam da napravim i drugi lažnjak, ali sam nažalost već izgubio balans i morao sam da šutiram levom. Golman je odbranio. Šteta, jer sam već odradio najteži deo posla... Kasnije smo posle meča u svlačionici gledali slike iz te situacije i smejali se - rekao je Suma.

A kako je to izgledalo, podsetite se na sledećem video-snimku...