Zagorac: Ne treba razmišljati o tome da je Partizan ostao bez Evrokupa ili ABA lige!

Košarkaš Partizana Rade Zagorac prokomentarisao je aktuelnu situaciju zbog koronavirusa u kojoj se našao njegov klub.

FOTO: KK Partizan NIS
Zagorac je pre samo nekoliko dana obradovao navijače crno-belih produživši ugovor na još dve godine.

- Ono što sam i zamislio kada sam stigao i Partizan i što sam i obećao u nekim intervjuima još se nije ostvarilo, ali ima još vremena. Mislim da ću kada se to bude ostvarilo moći da budem spokojan i da nastavim dalje - rekao je Zagorac gostujući u podkastu Give & Go komentatora Sport Kluba Srđana Radojevića.

Navijači Partizana posebno žale što je pandemija koronavirusa zaustavila nalet košarkaškog tima u ABA ligi i Evrokupu.

- Niko ne garantuje da bismo mi osvojili Evrokup, ABA ligu ili bilo šta. Mislim da nismo bili apsolutni favoriti ni u jednom takmičenju. Imali smo bolji položaj od ostalih, koji smo vredno zaslužili, ali ne treba razmišljati o tome da je Partizan ostao bez Evrokupa ili ABA lige - kaže krilni igrač Partizana.

Zagorac je zadovoljan dolaskom Igora Kokošova na mesto selektora Srbije.

- Igor je za mene potpuno osveženje, bez ikakve namere da podilazim ili pričam nešto zbog interesa. Mislim da je dobra stvar što je tu. Ima drugačiji pristup košarci i filozofiji košarke – bez zadnjih namera i dvosmislenih poruka. Sve je onako kako jeste, direktno i koncizno i, naravno, potkrepljeno znanjem. Mislim da je dobro što je on selektor i da će obe strane proftirati od toga - rekao je Zagorac.

Izvor: B92.net