Emotivna objava Nikole Jankovića /FOTO/

Slikovito objašnjenje situacije.

FOTO: KK Partizan

Nikola Janković
se oglasio povodom situacije koja je zadesila Partizan. Njegov klub je ostao bez Evrolige zbog odluke da se sezona „ostavi na nuli”, tako da je automatski postalo besmisleno igrati i ABA ligu.

- Bila jednom jedna kuća. Najlepša i najveća u kraju. Na najboljoj poziciji. Svi su se divili toj kući i maštali da budu na njenom mestu. Ta kuća je bila toliko velika da je jednom prilikom, na jednoj proslavi uspela da primi čak 16.530 gostiju. No, jednoga dana, bez ikakve najave dunu vetar. Vetar se pretvori u tornado koji nije imao milosti prema kući. Srušio je do temelja. Tornado je oštetio i ostale kuće u okolini, ali ni jednu kao nju. Ona je pretrpela najveću štetu. Međutim, tornado je bio jak, ali nedovoljno. Ostavio je temelj i sve one ljude. Dao joj je priliku da se obnovi još jača, lepša i bolja -  stoji u Jankovićevoj objavi.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

𝐋𝐀 𝐂𝐀𝐒𝐀 𝐃𝐄 𝐏𝐀𝐑𝐓𝐈𝐙𝐀𝐍 Bila jednom jedna kuća. Najlepša i najveća u kraju. Na najboljoj poziciji. Svi su se divili toj kući i maštali da budu na njenom mestu. Ta kuća je bila toliko velika da je jednom prilikom, na jednoj proslavi uspela da primi čak 16.530 gostiju. No, jednoga dana, bez ikakve najave dunu vetar. Vetar se pretvori u tornado koji nije imao milosti prema kući. Srušio je do temelja. Tornado je oštetio i ostale kuće u okolini, ali ni jednu kao nju. Ona je pretrpela najveću štetu. Medjutim, tornado je bio jak, ali nedovoljno. Ostavio je temelj i sve one ljude. Dao joj je priliku da se obnovi još jača, lepša i bolja.. ⚫️ 🏡 ⚪️

Објава коју дели Nikola Janković (@janker_1) данаNavijači Partizana su pozdravili Jankovićev stav i izrazili nadu da će Partizan ovu situaciju da prevaziđe.