Milošević: Bićemo obazrivi u Surdulici, situacija specifična!

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da će ekipa biti obazriva u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Radnika u Surdulici. 

FOTO: FK Partizan
Milošević je ipak istakao da se ambicije tima znaju, a to je uzastopno osvajanje i petog trofeja.

Žreb parova četvrtfinala Kupa Srbije odlučio je da Partizan bude gost Radnika u Surdulici, a trener Savo Milošević je zbog sveukupne trenutne situacije u našem fudbali bio vrlo oprezan u komentaru ali je istakao da crno-beli imaju velike ambicije.

- Već smo u četvrtfinalu i neće biti lako, mi imamo ambiciju da osvojimo Kup, nebitno je ko će biti protivnik, ni sada u četvrtfinalu, ni kasnije u polufinalu ili finalu. Svakog moramo da shvatimo ozbiljno, dolazimo iz situacije koja je specifična, niko od nas se nije našao u ovome, moramo biti obazrivi, igramo na strani, gosti smo i to je dodatno otežavajuća okolnost. Ne govorim ovo kao opravdanje, nego mora da postoji oprez maksimalni, ali i, sa verom u ono što radimo i da imamo kvalitet za ovu prepreku i sve koje su pred nama, do osvajanja trofeja - izjavio je Milošević za klupski sajt.

Fudbaleri Partizana počeli su sa treninzima u SC Teleoptik početkom meseca , posle skoro dva meseca pauze, zbog pandemije koronavirusa i u klubu očekiju da će svi igrači biti u dobroj formi za nastavak takmičenja.

Mečevi četvrtfinala na programu su 3. juna, polufinala su zakazana za 10. jun, dok bi finale trebalo da se igra 24. juna.

Partizan je u poslednje četiri godine uzastopce osvajao Kup Srbije, a prošle sezone u finalu je savladao Crvenu zvezdu minimalnim rezultatom 1:0.